avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma numesc Andreea, am 21 de ani și împreună cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma numesc Andreea, am 21 de ani și împreună cu iubitul meu ...

Ma numesc Andreea, am 21 de ani și împreună cu iubitul meu în vârstă de 22 de ani avem un bebe de 5 luni. Nu ne mai înțelegem deloc și eu una as vrea sa ne despărțim dar mi.e frica sa nu pierd băiatul. Acesta nu lucrează, nu aduce bani, joaca pacanele și bea, are dosare penale, îmi face mult rău fizic și mental. Câte șanse sunt sa primească el băiatul?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:16, 25 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici una!!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ai unde să locuiești cu bebe? Părinții (sau oricine) te-ar putea ajuta? Dacă da, atunci trage ușa după tine și nici să nu te uiți în urmă. Oricum ar fi, discută și cu un avocat din localitatea ta pentru o cerere privind exercitarea autorității părintești și stabilirea locuinței copilului.
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2022
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama minora Gessica Gessica Buna seara.Sora mea are aproape 17 ani ( ii implineste in aprilie) . in luna august a anului trecut a nascut un baietel . Tatal baietelului l-a recunoscut si ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei maary maary Buna seara.Am un copil sub 2 ani dintr.un concubinaj,ne.am despartit de curand nu f ok.El a fost d acord in prima faza ca bebele sa ramana la mine doar ca ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor de 3 ani. AdanaC AdanaC Sunt despartita in fapt de viitorul fost sot din 22 ian. 2010. De cad copilul avea 10 luni. Anul acesta, pe 13 ianuari am bagat divort. ne luptam pt custodia ... (vezi toată discuția)