Bună ziua, dețin o mica firma de construcție cu 8 angajați. Ofer servicii unei firme mari, tot în domeniul constructiilor. De câte ori ANAFUL îmi pune poprire pe contul firmei, aceeasi cerere ajunge și la firma cu care colaborez. Aceștia îmi trimit banii către anaf fără sa ma întrebe dacă deja am plătit. Banca oprește și ea banii. Practic banii sunt opriți de 2 ori, eu nu mai am bani de salarii, ajung sa ma împrumut pentru a plăti salariile și alte cheltuieli pe care le am. Vreau sa știu dacă este legal ce fac cei cu care colaborez, ei spun ca nu ii interesează și ca atâta timp cât anaful le trimite acea înștiințare ei trebuie sa respecte legea. Mulțumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din pacate asa se intampla pt ca instiintarea de poprire e trimisa si la banca/ banci si la alti terti popriti si pica dintr-o parte sau din mai multe. Faceti adresa sa va elibereze sumele ajunse la ei sau blocate in banca.
Daca se ajunge la poprire si aveti cont la mai multe banci va sunt blocate toate conturile si daca doamne fereste aveti bani in toate, din toate va ia.
Se regleaza in perioasa urmatoare, dar va dati seama ce neplacut.
Popriri pe conturi
nelyflorea
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Poprire cont gol
alivis789
Buna ziua,
Acum aprox. 1 an mi-a venit o poprire pe un cont bancar, singurul pe care il aveam la momentul respectiv, pentru o amenda de circulatie. Contul ... (vezi toată discuția)
Poprire bancara
craft
BUna ziua,
Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)