avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu ITP expirat, pot repara cu asigurarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu ITP expirat, pot repara cu asigurarea vinovatului?

Bună ziua! Ieri am fost implicat într-un carambol, nefiind vinovat. S-a constatat că am ITP expirat la verificarea actelor(am uitat total). Am primit copie după asigurarea vinovatului si dovadă înlocuitoare talon + autorizație de reparare mașina. Am platit amenda astăzi. Cunoaște cineva cum este legea acum?(am citit discuțiile din 2010 dar presupun că s-au mai schimbat legile, dar nu găsesc) Pot să repar legal mașina pe asigurarea vinovatului dacă am ITP ul expirat? Anunț asiguratorul despre asta la constatare? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
Alberto213, utilizator
Cel mai recent răspuns: Memo6022 , utilizator 10:21, 26 Septembrie 2023
Salut !!! Sunt in o situație similară doar ca nu e carambol, te rog mult spune-mi cum a decurs la tine și care au fost sancțiunile și rezultatul !!! Aștept răspuns, te rog mult de tot !
~ Conținut șters la cerere ~
Cum ati rezolvat ca am si eu aceeasi situatie.Nu sunt vinovat,dar aveam ITP expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema casco sau rca chucki21 chucki21 Buna ziua, Am o dubla problema sunt omul blindat de asigurari dar cu ambele am probleme. Am fost lovit de o masina ce are RCA la Astra iar eu am ... (vezi toată discuția)
Buna recent am avut un accident. s-a oprit un camion pe drum european ... Nikolasz Nikolasz Buna recent am avut un accident. Sa oprit un camion pe drum european in spatele lui au fost doua masini eu am fost al treilea si am intrat in ei fiindca az ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu probleme mihabingolina mihabingolina Buna ziua! Va rog mult, daca se poate sa ma ajutati cu niste explicatii:am avut un accident auto in care, eu conduceam regulamentar si am fost lovita de alta ... (vezi toată discuția)