avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata: Daca ma pensionez anul viitor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata: Daca ma pensionez anul viitor conform ...

Pensionare anticipata:
Daca ma pensionez anul viitor conform art.65 (5) din legea 263/2010 , modificat, fiind nascuta in 1962 si avand un stagiu de cotizare de 32 ani 8 luni intreb: 1) in momentul implinirii varstei de pensionare ,de 62 ani 8 luni mi se recalculeaza pensia adaugandu-se si cei 5 ani de facultate? Adica imi intru in drepturi banesti depline?
2) ce diferenta este intre anticipata si anticipata partial in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: irina2805 , utilizator 19:49, 27 Octombrie 2022
Luna nasterii(anul 1962).
In luna mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala stanescuileana stanescuileana Precizati-mi daca este posibil sa obtin pensie anticipata in canditiile in care am 26 ani vechime si 5 ani de facultate la zi ! Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata babaangi babaangi Buna seara! Sunt in somaj din data de 15 ianuarie 2013. Am lucrat 31 de ani si 2 luni. Luna aceasta implinesc 51 de ani. Daca dupa expirarea termenului de un ... (vezi toată discuția)
Pensionare costicamihai costicamihai sunt nascuta in data de 04.04.1962 am o vechime de 32 ani va rog sa-mi spuneti cand as putea sa ma pensionez legal,anticipat,anticipat partial multumesc (vezi toată discuția)