Bună ziua,
Am făcut solicitare către asociația de proprietari pentru a ma scoate de la cota de întreținere cat timp nu am fost cu familia la adresa la care locuim (peste 15 zile). Am făcut solicitarea la sfârșitul lunii septembrie, pentru septembrie, deoarece nu doream sa știe vecinii exact cât suntem plecati de acasă. Întreținerea pentru septembrie se va calcula in noiembrie, cu toate astea, răspunsul primit a fost că cererea trebuie făcută înainte, deoarece președintele asociației vrea să știe când suntem plecati de acasă.
Noi, din motive de siguranță, vrem sa evităm aceste lucruri și oricum acesta ne urmărește prin camera de supraveghere din casa scării, deoarece are probleme personale cu noi
Exista vreo lege care spune că trebuie să îl anunțăm dinainte? Eu am tot căutat și am găsit că cererea ar trebui făcută înainte de perioada in care se fac calculele.
Va mulțumesc mult pentru ajutor
Legiuitorul in cuprinsul disp L nr 196/2018 nu a prevazut dispozitie pentru solutionarea acestei situatii
De regula instiintarile/comunicarile referitoare la lipsa de la domiciliu si cererile de scoatere de la calcul cote individuale lunare intretinere se realizeaza anterior datei la care se intentioneaza parasirea provizorie a domiciliului