avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri prin legea 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri prin legea 9/1998

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de legea 9/1998, (primirea despagubirilor pentru bunurile abandonate fortat in Cadrilater). As vrea sa stiu daca suma stabilita prin decizia primita se impoziteaza. Mulumesc.
Cel mai recent răspuns: noidoi , utilizator 19:21, 3 Martie 2023
Buna ziua.
ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea de mai jos? Se impoziteaza sumele primite prin legea 9/1998, (primirea despagubirilor pentru bunurile abandonate fortat in Cadrilater)? Multumesc.

noidoi a scris:

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de legea 9/1998, (primirea despagubirilor pentru bunurile abandonate fortat in Cadrilater). As vrea sa stiu daca suma stabilita prin decizia primita se impoziteaza. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 antonval1 antonval1 Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Sunt pensionar si sunt unul dintre cei care au dreptul la despagubiri ... (vezi toată discuția)
Legea 9/1998 catzic catzic Buna ziua...am si eu o intrebare. Am primit decizia referitoare la despagubirile din cadrilater potrivit legii 9/1998 in data de 8 noiembrie 2008. Am depus ... (vezi toată discuția)
Cerere consemnari din caietul de grefier vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor Am o intrebare: daca nu sunt parte in proces (mama mea este dar are o varsta inaintata) dar am o procura speciala pentru a ma ocupa de ... (vezi toată discuția)