avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am și eu o problemă și nu știu cum să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am și eu o problemă și nu știu cum să o rezolv.În ...

Bună ziua,am și eu o problemă și nu știu cum să o rezolv.În urmă cu mulți ani mi-au murit bunicii din partea tatălui .Nu s-a făcut succesiunea după ei,tată meu a decedat anul acesta și mai are un frate în viață.Tatăl meu în ultimii 10 ani a locuit în casa părintească.Acum după moartea lui,verișoara mea fiind fata fratelui tatălui meu a închis casa părintească și nu mai imi dă voie să intru în casă deloc.Ea nu locuiește acolo doar a inchis-o și când i-am cerut și eu copie după cheie mi-a zis că e casa ei și nu mai am ce să mai caut acolo.Aș vrea să mă sfătuiți ce să fac legal să mai am acces să intru în casă tot ca și ea? Momentan nu am banii necesari să deschid succesiunile după bunici doar că vreau să am și eu acces in casă. Cum pot să rezolv problema vă rog să mă sfătuiți?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:30, 26 Octombrie 2022
Buna ziua!
Nu este casa verisoarei,pentru ca nu este proprietara.Chiar si facandu-se succesiunea ,verisoara tot nu are nici un drept pentru ca tatal ei este in viata.Faceti plagere la politie pana se va face succesiunea.
scoateti un extras de carte funciara, poate bunicii i-au vandut ei fara sa stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ely1987 ely1987 buna seara ma numesc Barna Elena si as avea si eu o problema am nevoie de o indrumare.Este vorba de casa mea parinteasca ,. in extrasul de carte funciara am o ... (vezi toată discuția)
Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)