avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere avocatura

am terminat in 2009 la spiru haret dreptul. sunt sanse de a ajunge avocat daca m-am pregatit individual f mult?
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 20:14, 21 Ianuarie 2010
De ce nu? ;)
Aici se poarta discutiile referitoare la admiterea in avocatura,examene etc.
www.avocatnet.ro/content/for...
Mult succes! :luck:
inscrie-te la examen, cine invata are toate sansele! succes
Nu conteaza unde ai terminat, la facultate de stat sau la facultate particulara, in cele din urma dreptul inseamna mult studiu individual si multa practica,si , de ce nu, ceva talent oratoric. Degeaba este profesorul bun la stat daca studentul este antitalent, nu iti poate turna nimeni pe gat cu polonicul tainele dreptului, trebuie sa vrei si ... prin studiu si perseverenta vei observa rezultatele pozitive.
Daca te pregatesti temeinic, nu ai nici o scuza sa nu promovezi examenul de admitere in Barou.
Bafta si spor la invatat! Sa auzim de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 Paul Dobos Paul Dobos Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat ContSters244653 ContSters244653 Buna seara, Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie ... (vezi toată discuția)