avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă nu ai nici un venit dar ai 2 mașini nu poți ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă nu ai nici un venit dar ai 2 mașini nu poți beneficia ...

Dacă nu ai nici un venit dar ai 2 mașini nu poți beneficia de acest ajutor pentru încălzire a locuinței.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:07, 26 Octombrie 2022
nu beneficiati
Autoturism/autoturisme şi/sau motocicletă/motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani cu excepţia celor adaptate pentru persoanele cu handicap sau destinate transportului acestora sau persoanelor dependente, precum şi pentru uzul persoanelor aflate în zone greu accesibile

2

Mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie intretinere redsofie redsofie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca mama mea beneficiaza de subventie la intretinere. Locuieste la oras,singura, intr-un apartament cu 2 camere ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire coman cristina coman cristina dac am un tractorU650 ,o combina o masina dacia ,mai beneficiez de ajutorul de incalzire,caci oricum iarna nu am activitate cu ele,deci nici venit (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana singura florinnae65 florinnae65 Buna ziua,sunt somer,ajutorul de somaj este de 715 lei,sunt o persoana singura,apartament 3 cam iar pentru incalzire folosesc gaze naturale(debransat ,cu ... (vezi toată discuția)