avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Daca pe perioada anului III de doctorat am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Daca pe perioada anului III de doctorat am rămas ...

Bună ziua! Daca pe perioada anului III de doctorat am rămas însărcinată, pot primi indemnizație după naștere? Menționez faptul că nu am fost angajata pe perioada celor 3 ani de doctorat. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Somaj - idemnizatie crestere copil Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare. Sunt insarcinata in luna a 4-a, sunt in somaj pana in data de 1 martie; urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata la acelasi angajator de 1 an și 2 ... Mădălina 09 Mădălina 09 Bună ziua! Sunt angajata la acelasi angajator de 1 an și 2 luni cu un contract pe perioada determinata, urmez și studii de masterat la zi urmând sa le ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani lexmit31 lexmit31 buna seara! va rog sa ma lamuriti intr-o problema: sunt in concediu pentru cresterea copilului ( copilul meu are 10 luni) si sunt din nou insarcinata. Voi ... (vezi toată discuția)