avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Sora mea are 2 copii,soțul ei a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Sora mea are 2 copii,soțul ei a decedat acum foarte ...

Bună seara. Sora mea are 2 copii,soțul ei a decedat acum foarte mulți ani,iar după decesul acestuia,ea si-a cumpărat un apartament pe numele ei..Poate sa facă ea acte doar unuia dintre copii,fara sa aiba nevoie de semnatura sau acordul celuilalt? Și ce acte trebuie sa facă,pentru ca celalalt sa nu poată ataca actul?
Cel mai recent răspuns: Angel06 , utilizator 11:42, 28 Octombrie 2022
Cu soțul a dobandit ceva în timpul căsătoriei?
Soțul a avut și el vreun bun?
Nu,nu au apucat sa-si ia nimic împreună,au stat cu chirie,apoi dansul a decedat.Acum a cumpărat aceasta proprietate doar pe numele ei.

raluk0207 a scris:

Cu soțul a dobandit ceva în timpul căsătoriei?
Soțul a avut și el vreun bun?

Poate sa ii dea apartamentul copilului, fara acordul nimanui.
Nu exista act care sa nu poata fi atacat. Orice cetatean este liber sa se adreseze instantei.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.Zi bună va doresc.

raluk0207 a scris:

Poate sa ii dea apartamentul copilului, fara acordul nimanui.
Nu exista act care sa nu poata fi atacat. Orice cetatean este liber sa se adreseze instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare emy86 emy86 Vroiam sa stiu daca mama avand doi copii poate sa lase la unul din copii casa fara semnatura celuilalt (vezi toată discuția)
Cum este mai bine de facut giovana giovana sora mea este casatorita si are o boala incurabila, are doi copii care sunt majori si ar vrea sa lase copiilor partea ei din ce a realizat pana acum pe ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire fara stire niq niq buna ziua, incerc sa fiu cat mai concis: tatal meu are o sora. sora lui locuieste in apartamentul parintilor lor, impreuna cu acestia. de curiozitate, ... (vezi toată discuția)