avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot recupera o sumă de bani, câștigată prin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot recupera o sumă de bani, câștigată prin hotărâre ...

Cum pot recupera o sumă de bani, câștigată prin hotărâre judecătorească, de la persoana care m-a înșelat?

Am castigat in instanta suma de 1800 lei, în urma unui proces de înșelăciune, dar nu am alte date ale inculpatului in afara de nume. Precizez ca in hotararea publicata pe site este mentionata prescrierea faptei penale. Cum pot proceda, trebuie sa contactez IPJ pentru a solicita datele de contact ale acestuia si date precum CNP, adresa si sa contactez un executor judecătoresc? Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:41, 28 Octombrie 2022
Buna ziua, datele de identificare ale inculpatului ar trebui sa se regaseasca in dosarul penal: de instanta sau de UP. Ulterior obtinerii acestor date, trebuie sa formulati o cerere de executare silita catre un executor judecatoresc. Puteti realiza aceste demersuri personal sau prin avocat.
Ar trebui mers la Evidenta Populației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri tutzax@yahoo.com tutzax@yahoo.com buna ziua, am castigat un proces in instanta si am facut demersuri pentru a recupera cheltuielile de judecata, a trecut termenul in care trebiua sa ... (vezi toată discuția)
Date personale de identificare cerute de catre executor ebroky ebroky Buna ziua, Anul acesta proprietarii unei blocs-au trezit ca vor fi incarcati la factura lunara cu o datorie in plus. Aceasta datorie consta in plata unei ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si cheltuielile de judecata Narcisa_ Narcisa_ Impotriva unei amenzi contraventionale se face contestatie, iar pe langa contestatie trebuie achitata si o suma de bani pt taxa judiciara. Daca ... (vezi toată discuția)