avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Am achizitionat un teren extra vilan ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Am achizitionat un teren extra vilan faneata, ptr ...

Buna ziua. Am achizitionat un teren extra vilan faneata, ptr care am solicitat autorizatie de constructie a unei anexe, nu s.a aprobat. Ce as putea si cum , sa fac , exista posibilitatea sa il transform in teren agricol si sa il scot mai apoi din circuit ptr a obtine aprobare ptr o anexa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:40, 15 Decembrie 2022
o anexa la ce? mai exista constructii pe acest teren? se pot obtine autorizatii de constructie in extravilan doar pentru constructii care sa ajute activitatile care se desfasoara acolo: saivane, fanare, silozuri, etc.
scoaterea din circuit se face de catre serviciul agricol al primariei, dar aceasta nu este o activitate automata. refuzul acordarii autorizatiei nu a fost motivat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare conditii construire cabana GabrielDobrescu GabrielDobrescu Care sunt conditiile in vederea construirii unei cabane pe teren extravilan la Campulung Moldovenesc.Multumesc. (vezi toată discuția)