avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua ,detin un apartament cu doua camere la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua ,detin un apartament cu doua camere la parterul blocului ...

buna ziua ,detin un apartament cu doua camere la parterul blocului fara balcon ,pt uscarea rufelor ne folosim de un luminator , ma intereseaza situatia juridica a acestui iluminator mai exact care este utilitatea lui (mentionez ca suntem 4 familii toti de la parter care il folosim ca si uscator de rufe si nu suntem de acord cu punerea de lemne de foc ,noi avand boxe de lemne )
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:55, 27 Octombrie 2022
ma intereseaza situatia juridica a acestui iluminator mai exact care este utilitatea lui

Iluminatorul reprezinta parte comuna si este accesibila tuturor proprietarilor din imobilul de locuit in comun
nu suntem de acord cu punerea de lemne de foc

Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara dispune reguli generale de respectat de catre locaatri privitor la modul de folosire parti comune imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiu comun ocupat abuziv ialexii ialexii Bună ziua, Sper că nu repet o întrebare deja adresată pe site. Problema mea este următoarea: Locuiesc de 1 an într-un bloc dintr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Uscator sau proprietate comuna? Bogdanianu Bogdanianu La parterul blocului meu se afla singurul uscator disponibil, existand si o alta boxa ocupata de o singura persoana. De mai multa vreme acolo nu punea nimeni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum poate fi scos sau pus la plata un vecin care a ... maarkyM maarkyM Buna ziua, Cum poate fi scos sau pus la plata un vecin care a ocupat o boxa depozitare spatiu comun,plus alti vecini care folosesc doar ei uscatorul(4 ... (vezi toată discuția)