avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat la 1 an si 2 luni, trensformate in 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat la 1 an si 2 luni, trensformate in 2 ami sub ...

Am fost condamnat la 1 an si 2 luni, trensformate in 2 ami sub supraveghere, am trecut prin comisia de probatiune. Decizia judecatoreasca s-a dat in 25.10.2018 cu punerea in aplicare in data de 13.11.2018. Cand pot sa am cazierul reabilitat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CIGHER Iulia - Andrada , Avocat 19:52, 7 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
13.11.2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
2023.
Art. 167 alin. (4) C.pen. „În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul curge de la data împlinirii termenului de supraveghere.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea pedepsei din cazier kozmaalina kozmaalina Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce procedura trebuie sa urmam pentru stergerea unei condamnari penale cu suspendare din cazier. Va Multumesc. (vezi toată discuția)
Termenul de prescripție a răspunderii penale Constantin Alin Constantin Alin Buna! Care este sau cum se calculeaza termenul de prescriptie a unei pedepse de 2 ani cu suspendare? Fapta a fost comisa in august 2010 iar decizia a fost ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis cses cses Buna ziua. Din pacate am ajuns sa fac parte dintr-o categorie deloc selecta a celor condamnati datorita consumului de alcool la volan. In 14 mar 2016 va ... (vezi toată discuția)