avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, sotul meu refuză să plătească ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, sotul meu refuză să plătească despăgubiri la ...

Bună ziua, sotul meu refuză să plătească despăgubiri la divorțul pe care l-am solicitat din culpa exclusiva a lui, pentru că eu lucrez la aceeași firmă de mulți ani și am avut cheltuieli si cand eram acasă, deși acum starea mea de sănătate s-a degradat.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:06, 27 Octombrie 2022
Dacă a fost.obligat de instanta și hotărârea este definitiva contactați un executor judecatoresc.Daca nu a fost obligat și ați cerut așteptați finalizarea procesului.Din postarea dvs se înțelege doar ca se opune dar nu explicați mai mult..
asteptati intai sa vedeti cum va hotari instanta.
Bună seara, avocatul lui a spus la ultima înfățișare de azi( până azi nu l-a interesat să se prezinte), că dorește culpa comună ( fără să argumenteze), si ca nu e de acord cu daunele, că eu lucrez, că doar am mai avut cheltuieli si inainte de divorț ( deși la dosar sunt acte medicale că starea mea de sănătate s-a degradat, raport psihologic, înscrisuri, înregistrări audio, ordin de protectie), că nu mi-am pierdut locul de munca.. Toate actele medicale sunt din perioada după ce ne-am despărțit , deci am fost afectată.
Si dvs. va asteptati sa fie de acord ? doar de-aia v-ati dus la judecator : dvs. cereti una , el cere alta , si instanta hotaraste .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din culpa comuna vs divort din cupla exclusiva a reclamantului prototiptil prototiptil Buna ziua! Va rog urgent un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna iar motivele prezentate de el sunt total neadevarate (cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Kole Kole Este adevarat ca se obtine mai usor divortul, daca timpul scurs de la parasirea domiciliului este mai indelungat? Sunt cetatean strain, casatorit de 8 ani cu o ... (vezi toată discuția)
Parinti cu tulburari psihice, revocare donatie marin75 marin75 In urma cu circa 5 ani am primit de la parintii mei prin donatie un imobil si 2 hectare de pamint arabil. Acum, starea lor psihica este degradata foarte mult, ... (vezi toată discuția)