Bună ziua, sotul meu refuză să plătească despăgubiri la divorțul pe care l-am solicitat din culpa exclusiva a lui, pentru că eu lucrez la aceeași firmă de mulți ani și am avut cheltuieli si cand eram acasă, deși acum starea mea de sănătate s-a degradat.
Dacă a fost.obligat de instanta și hotărârea este definitiva contactați un executor judecatoresc.Daca nu a fost obligat și ați cerut așteptați finalizarea procesului.Din postarea dvs se înțelege doar ca se opune dar nu explicați mai mult..
Bună seara, avocatul lui a spus la ultima înfățișare de azi( până azi nu l-a interesat să se prezinte), că dorește culpa comună ( fără să argumenteze), si ca nu e de acord cu daunele, că eu lucrez, că doar am mai avut cheltuieli si inainte de divorț ( deși la dosar sunt acte medicale că starea mea de sănătate s-a degradat, raport psihologic, înscrisuri, înregistrări audio, ordin de protectie), că nu mi-am pierdut locul de munca.. Toate actele medicale sunt din perioada după ce ne-am despărțit , deci am fost afectată.
Vreau sa divortez
Kole
Este adevarat ca se obtine mai usor divortul, daca timpul scurs de la parasirea domiciliului este mai indelungat? Sunt cetatean strain, casatorit de 8 ani cu o ... (vezi toată discuția)