avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare radet Constanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare radet Constanta

Buna ziua! Am scos caloriferele dintr-un apartament bransat la radet, deoarece am avut probleme cu caldura si am pierdut chiriasii.
Fiecare coloana are robinet (asa am cumparat apartamentul) si am decis sa pun dop la fiecare coloana, dupa robinet.
Am instalat centrala pe gaz, iar momentan platesc doar caldura de pe coloanele care trec prin apartament. Practic eu consider ca este aceeasi situatie ca atunci cand as decide sa inchid toate caloriferele.
Intrebarea mea este cum pot proceda acum cu repartitoarele care trebuiesc montate pana la sfarsitul anului 2022?
Le pot cumpara si tine pur si simplu in casa (am inteles ca daca nu sunt montate pe calorifer nu indica nimic)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:06, 28 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E posibil sa se amine aceasta obligativitate, se discuta zilele astea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu sunt montate pe calorifer nu indica nimic
Depnde de model si generatie
Sunt modele care indica eronat din fabricatie,sau in apropierea caloriferelor exista surse care perturba functionarea corecta a acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Desfiintare calorifer bucatarie Luminita-Carina Luminita-Carina Buna seara! Doresc sa-mi desfiintez caroriferul cu repartitor de la bucatarie, deoarece este tip placa (nu degaja multa caldura) si imi redecorez bucataria, ... (vezi toată discuția)