avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Clarificari in Programul Prima Casa
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Clarificari in Programul Prima Casa

Sotul meu are o garsoniera donatie din partea parintilor (din anul 1994 parca), din care unul a decedat si celalalt este in viata si are drept viager si vrem sa stim de ce noi nu avem acces la Programul Prima Casa, iar cei care au mosteniri pot. Mentionez ca avem si un bebelus de 4 luni iar garsoniera in care locuim este la etj. 9 (ultimul?), liftul merge doar pana la etajul 8, este din anul 1962 deci valoarea ei este foarte mica, la fel ca si suprafata de 26 mp utili. Ne trebuie un ap. cu cel putin 2 camere si nu ne putem permite un credit scump, altul decat Prima Casa. Sper sa se poata face ceva si pentru cazul nostru, nu stiu... sa mai fie si exceptii de la regula, ca nu ni s-a donat acum sau mai stiu eu ce...si nu vrem sa profitam de pe urma acestui program. Va multumesc si astept cu interes raspunsul D-vostra.

Cu respect,
Mariana Glaveanu.

Alte discuții în legătură

Prima casa alexxa81 alexxa81 Buna seara, Poate ma ajutati intr-o problema!!!! Vreau sa aplic pt programul prima casa dar nu stiu daca ma incadrez la art.1 alin.2 din OUG nr.60/2009: \\" ... (vezi toată discuția)
Drept la prima casa 4 thesys thesys Buna ziua, Am o nelamurire si as vrea un raspuns daca se poate cu privire la acest program. Suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani si vrem ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc jenicaprod jenicaprod Este obligatoriu ca in cazul construirii unui acoperis la bloc, toti locatarii sa plateasca cote egale(cel de la ultimul etaj la fel ca cel de la parter)? ... (vezi toată discuția)