avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Ajutați-mă, va rog cu un raspuns. Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Ajutați-mă, va rog cu un raspuns. Am permis de ...

Bună ziua. Ajutați-mă, va rog cu un raspuns. Am permis de conducere cat B, trebuia să-l reinnoiesc in 2014 dar nu am făcut-o, intre timp am devenit persoana cu handicap (partea dreapta e afectata si merg si scriu cu dificultate). Ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuiesc ca sa imi reinnoiesc permisul acum in 2022? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:24, 28 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai important act este fisa medicala, care sa va permita preschimbarea permisului. Restul documentelor necesare le gasiti aici : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto laura2008_angel laura2008_angel Am 53 de ani si imi expira permisul auto in septembrie si as vrea sa il schimb inainte de expirare E adevarat ca daca ai peste 50 de ani trebuie vizita ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate permis de conducere american cristinavlaicu cristinavlaicu Va rog sa imi spuneti daca permisul de conducere american al unui cetatean olandez rezident in Romania poate fi prelungit in Romania in conditiile in care va ... (vezi toată discuția)