avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Se da următoarea situatie: soțul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Se da următoarea situatie: soțul meu a decedat, ...

Bună ziua! Se da următoarea situatie: soțul meu a decedat, la data decesului avea un credit la garanti, creditul a fost acoperit de asigurător, am plătit în plus o suma de bani,pe certificatul de moștenitor suntem 4,banca nu restituie partea nici unuia fără acordul celuilalt. E normal? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:27, 28 Octombrie 2022
Da, e normal.
Conform certificatului de moștenitor sunteți 4 moștenitori, în indiviziune, în cotele stabilite.
Bună ziua! De acord,dar de ce trebuie sa fiu eu de acord ca el sa-si folosească partea sau el sa fie de acord ca eu sa-mo folosesc partea?

raluk0207 a scris:

Da, e normal.
Conform certificatului de moștenitor sunteți 4 moștenitori, în indiviziune, în cotele stabilite.

Pentru ca pana la partaj sunteți în indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul unui copil la proprietati dupa decesul unui parinte si recasatorirea celui ramas maxtyle maxtyle as dori sa aflu ce drepturi am la proprietati in cazul in care unul dintre parinti a decedat. parintele ramas poate instraina proprietatile fara acordul meu? ... (vezi toată discuția)
Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. bunica ... annnamm annnamm Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor. Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)
Utilizare carduri dupa decesul titularului, mostenire cu probleme ioanabarbu ioanabarbu Buna ziua Am o prietena careia i-a decedat tatal. Ea si fratele ei sunt mostenitorii, cu certificat de mostenitor, ai unei case ipotecate la banca de tatal ... (vezi toată discuția)