avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am primit pe poștă adeverința de la ultimul loc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am primit pe poștă adeverința de la ultimul loc de muncă ...

Nu am primit pe poștă adeverința de la ultimul loc de muncă , pe perioada lucrată.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2022
victor1906, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 29 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Ați solicitat trimiterea prin posta?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca cameliapad cameliapad Cartea mea de munca nu a fost inchisa de ITM,ultima mentiune care apare se refera la o modificare de salariu,in 2007.Am lucrat la acelasi angajator din 2004 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns legat de faptul ... mcalugarita mcalugarita Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns legat de faptul ca în urma solicitării unor acte suplimentare de la angajator( nota lichidare, adeverinta ... (vezi toată discuția)
Desfintare post-oferta alt post florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost instiintata ca mi s-a restructurat postul in luna iulie,am mai fost o zi la serviciu,apoi am intrat in concediu medical,avand probleme cu ... (vezi toată discuția)