avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare la Executare silita la contract de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare la Executare silita la contract de asistenta juridica

Buna ziua

Zilele trecute am primit la adresa de domiciliu o executare silita de la un contract de asistenta juridica.
Contractul (in intelegerea verbala cu avocatul) era despre stergerea din Biroul de Credit si acordarea unui credit (prin cunostintele avocatului) si plata onorariului catre avocat.
Dupa ce am facut toate demersurile am primit raspuns ca nu se poate acorda credit pentru ca nu sunt eligibil din partea banci (salariul de pe cartea de munca si verificarile in CRC au impiedicat probabil acest aspect,singurul raspuns a fost sa "schimb angajatorul")
Acum avocatul imi cere sa achit onorariul din contract (executat silit) fara ca eu sa pot contracta nici un fel de credit,si fara sa ma anunte de absolut nimic
Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca pot face contestatie la executarea silita pentru ca eu nici macar nu am stiut ca daca nu contractez creditul trebuie sa achit onorariul.Ba mai mult eu am semnat toate documentele si nu am primit nici copia de pe contract si nici macar incheierea de la instanta ca datoria ar fi fost stearsa
Ce pot face in acesta situatie ?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 05:28, 29 Octombrie 2022
Bună ziua!
Obligația avocatului este de diligenta, nu de rezultat. Dacă a muncit, atunci munca trebuie răsplătită, indiferent de rezultatul obținut.
Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut. as dori sa stiu daca dupa o executare silita solicitata ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Va salut. As dori sa stiu daca dupa o executare silita solicitata de mine pentru o suma, pagubitul cerand in instanta intoarcerea executarii datorita sumelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita - plata dobanzi bliss21 bliss21 Va prezint urmatoarea situatie in care sunt implicat: In anul 2007 am incheiat un contract pentru acordarea unui credit cu banca Credit Europe Bank al carei ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite Cristina2828 Cristina2828 Buna ziua, in luna Noiembrie 2018 mi-am facut un card de cumparaturi in valoare de 7000 lei.Neavand internet banking nu am stiut ce suma trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)