avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Biroul de credite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Biroul de credite

Buna ziua, in luna Noiembrie 2018 mi-am facut un card de cumparaturi in valoare de 7000 lei.Neavand internet banking nu am stiut ce suma trebuie sa depun in fiecare luna, iar in luna Ianuarie m-am prezentat la o sucursala a bancii respective unde am intrebat ce suma trebuie sa depun si doamna respectiva mi-a spus ca minin 360 lei, am depus 400 lei sa fiu sigura.Pe urma am depus in fiecare luna 500 lei, pana in luna Martie cand am vrut sa imi fac un credit ipotecar la o alta banca si am fost anuntata ca ma aflu in biroul de credite.Am mers la banca si am depus o cerere pentru stergerea din biroul de credite, dand toate argumentele.Am primit un raspuns negativ, spunand ca nu pot fi stearsa din biroul de credite, deoarece eu mi au trimis instiintare la adresa de domiciliu.Precizez ca si in prezent si in momentul cand mi am facut cardul aveam resedinta pe verso(eu nu mai locuiesc la adresa de domiciliu).Nu am fost sunata, nu am primit sms sau e-mail.Banca m-a conditionat, spunand ca ma sterg din biroul de credite daca accept sa imi fac ipotecarul la ei.Ce pot sa fac in privinta asta?
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
Cristina2828, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina2828 , utilizator 11:04, 24 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara sabrinapop sabrinapop In luna Noiembrie 2018 am primit un sms prin care se transmitea un cod pentru avizarea unei tranzactii de X $ din cardul de credit pentru cumparaturi la BRD. ... (vezi toată discuția)
Proprire pe card fara drept de acces la salariu gigif gigif Buna ziua, Mi-am facut un credit de nevoi personale si un card pt cumparaturi la aceeasi banca si viram lunar o suma in contul bancii respective ... (vezi toată discuția)
Card de credit-sfat anamaria1888 anamaria1888 Am avut un card de credit si am solicitat inchiderea acestuia in luna martie. 2012. Acum o luna am vrut sa-mi fac un credit pentru casa si se pare ca ... (vezi toată discuția)