avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna,de ceva vreme ma confrunt cu o problema. Am dat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna,de ceva vreme ma confrunt cu o problema. Am dat in judecata ...

Buna,de ceva vreme ma confrunt cu o problema. Am dat in judecata fosta concubina pentru a obtine resedinta minorei la mine,sa rezolvat acest lucru dar nu a fost si decazuta din drepturile de mama si nu mi se pare corect voi argumenta si dece:
Mama minorei locuieste in Romania nu prea suna minora,nu o viziteaza nu plateste pensia alimentara absolut deloc.
Minora este in grija unei matusi deale ale eu sunt la munca in Germania si as dori sa imi iau fetita la domiciliul din germania pentru ca nu imi place deloc cum este educata de matusa mea. Dar mama minorei nu doreste sa dea imputernicire.
Ce pot face in acest caz? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:55, 30 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decaderea o poate solicita doar protectia copilului atunci cand acesta este pus intr o stare de pericol sau grav neglijat.

Dvs puteti cere insa exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti care este alta actiune decat decaderea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decăderea nu o puteți solicita dvs și probabil nu e cazul..O confundați cu autoritatea parinteasca/custodia exclusiva..Aveți varianta unui nou proces pt stabilire domiciliu minorei
În Germania etcetc.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o indrumare ? - violenta in familie alexandravoicu alexandravoicu Traiesc cu un barbat de 3ani ,avem si o fetita de 2 ani nu suntem casatoriti legitim si as vreau sa il decad din drepturile parintesti pt ca este beat aproape ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturi parintesti Gulen Gulen Buna ziua Am citit probabil tot ce am gasit despre decadere din drepturi parintesi, dar daca parintele, tatal, vrea sa renunte pur si simplu si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Decazut din drepturi nicolaeflorin nicolaeflorin buna ziua,problema mea sta in urmatorul fel..am 32 de ani si am fost casatorit in anul 2009 pana in 2010..in urma acestei casatorii am si o fetita care acum ... (vezi toată discuția)