avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! As avea o întrebare. Tatăl copilului a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! As avea o întrebare. Tatăl copilului a primit un ...

Bună ziua! As avea o întrebare. Tatăl copilului a primit un program de vizitare în săptămâna 1 și 3 sâmbătă și în săptămâna 2 și 4 duminica. Dacă sunt 5 weekenduri intr-o luna cum se procedează ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:58, 30 Octombrie 2022
Asa cum s a dispus in sentinta, respectiv doar in cele 4 week enduri enuntate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar week-enduri program vizita minor... andreisiandrei andreisiandrei Buna Ziua, Sunt nedumerit si va solicit opinia. Am obtinut dreptul de a avea legaturi personale cu minorul in 1-ul si al 3-lea weekend din luna. Sau eu ... (vezi toată discuția)
Extindere-modificare program de vizita minor driver_host driver_host Buna ziua, In urma unei actiuni in instanta am obtinut un program de vizitare al copilului minor de 6 ani de genul : \\"2 week-enduri pe luna de sambata ora ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)