avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru o persoana condamnata definitiv in 2016 pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru o persoana condamnata definitiv in 2016 pentru inselaciune ...

Pentru o persoana condamnata definitiv in 2016 pentru inselaciune se aplica prescrierea raspunderii penale conform deciziei 350/A/2022?
Fapta a fost comisa in anul 2008. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
gregorsamsa87, utilizator
Cel mai recent răspuns: gregorsamsa87 , utilizator 20:29, 7 Noiembrie 2022
Trebuie analizat de avocat.
Nu este gratis o analiza aprofundata de caz dar este posibil sa se găsească o soluție juridică.
Va cautati un avocat pe care sa îl plătiți și o sa va studieze cazul.
Insa, nu costa 200 euro asa ceva, mare atenție..

Scris din București 2022
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu se aplică. Se aplică doar condamnărilor definitive de după 25.06.2018.
Va mulțumesc pentru timpul si răbdarea acordate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere raspundere penala palfabian palfabian buna ziua. in 2009 am comis o infractiune de inselaciune,in 2013 am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. apoi in 2018 cand mai aveam 6 luni ... (vezi toată discuția)
Prescriptia speciala a raspunderii penale este valabila daca ... Underground88 Underground88 Prescriptia speciala a raspunderii penale este valabila daca a trecut de doua ori termenul prescriptiei (maximul incadrarii faptei) pana la judecarea ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru frauda - 2 luni incasare indemnizatie fara drept giga76 giga76 Am incasat intre 2010 si 2012 indemnizatia de crestere a copilului. Fiind plecata in strainatate, am inceput sa lucrez acolo cu 2 luni inainte de terminarea ... (vezi toată discuția)