Sunt in proces de divort, sotia fiind cea care a inceput actiunea.Avem doi copii minori. Pe 7 ianuarie a fost primul termen, la care eu am declarat ca nu ma opun divortului si sunt de acord sa ramana copiii la ea. Intre timp am aflat ca sotia are un amant de mai mult timp si nu mai sunt de acord cu divortul.
1. Pot sa ma razgandesc ?
2. Cum pot sa conving judecatorul sa respinga actiunea de divort ?
Multumesc.
Din puctul meu de vedere nu exista motive temeinice de divort. Ea invoca chestii de genul ”nu ma ajuta in gospodarie” sau ”sta prea mult la calculator”. Cand imi intrebam prietenii de ce divorteaza nevasta-mea, toti imi spuneau ca are pe altcineva. Nici acum nu-mi vine sa cred ca e asa. Ce pot sa fac sa nu se pronunte divortul ? Ma gandeam sa cer spre ingrijire unul din copii.
Daca nu avea amant erati de acord cu divortul?de ce ? Inteleg ca acum din gelozie nu mai sunteti de acord cu divortul, dar de copii nu spuneti nimic......Daca ramanea singura nu era nici o problema , dar daca este cu altul nu are voie?Asta este oricum veti divorta, puteti sa va opuneti la infinit.
In momentul in care se ajunge la divort, indiferent de motive, nu cred ca mai este ceva de facut. Daca in situatia in care aveti copii, sotia ajunge sa aiba o alta relatie, in mod sigur au existat factori care au condus la acest deznodamant. Nimeni nu pleaca sa caute ceea ce are deja acasa, nu cred ca ati fost un sot model, chiar daca acum pozati in victima. Si apoi, chiar daca ati fi fost, probabil ca nu a existat comunicare intre dvs, a.i. nu v-ati dat seama cand s-a degradat relatia si v-ati instrainat.
Nu cred ca impotrivindu-va divortului aveti ceva de castigat, ba s-ar putea sa deteriorati si mai mult relatia pe care, de dragul copiilor, ar trebui sa o pastrati.
Cand 2 oameni decid sa mearga pe drumuri diferite dupa o vreme, nu inseamna ca ei sunt mai putin oameni sau devin dusmani. Ar trebui sa va ganditi la asta, in definitiv, oricat de greu ar fi, viata merge inainte pentru fiecare dintre noi, iar timpul este cel ce vindeca ranile.
Mult noroc si intelepciune, felul in care actionam determina ceea ce suntem cu adevarat.
cand v-am intrebat de copii ,nu v-am intrebat degeaba , ei sunt cei care sufera ulterior in urma deterirarii relatiilor dintre parinti. Chiar daca luati dvs unul dintre ei , intrebarea se pune astfel Veti avea grija de el asa cum fosta nevasta ar avea de celalat? Cei 2 au crescut impreuna pana acum .Ganditi-va bine ce vreti sa faceti si consultati un avocat
Divort
Lala46
Buna ziua
El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)