avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Ma confrunt cu o situatie aparent fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire. De ...

Buna seara,
Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire.
De 2 saptamani avem inundatie in garsoniera aflata la parter de bloc cu 10 etaje la nivelul unei nise care traverseaza camera de zi si a ajuns si pe holul de acces in casa. Asociatia de proprietari refuza sa constate sursa acestei inundatii si imi spune ca trebuie sa sparg eu acolo ca sa vad de unde vine, lucru absolut ilegal. Pe de alta parte, mi s-as pus ca oricum ma afecteaza doar pe mine deci paguba nu e mare. Pare a fi vorba de teava de alimentare cu apa dupa cat de rapid evolueaza.
Ei refuza sa ia masuri motivand ca nu au cum sa intre in apartamentul de deasupra.
Nici gand sa opreasca apa.
Ce este de facut?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ngg , utilizator 23:45, 7 Noiembrie 2022
Pâna la urma teava sparta era a vecinului de deasupra, asa cum s-a intamplat in repetate rânduri de altfel.
Avem asigurare dar nu stim daca a si platit el catre firma de asigurari in datile trecute...asta pentru ca mai mereu ne inunda garsoniera...
Dupa ce ca e vinovat, vine la usa noastra si face circ - jigniri,amenintari si reclamatii.
Ce putem face in situatia asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de deasupra imi distruge tavanul de la baie periodic Vulturudac Vulturudac vecinul de deasupra imi distruge tavanul periodic,de cativa ani,are o defectiune la baie si i curge apa folosita de el la mine in baie,prin tavan si pe langa ... (vezi toată discuția)
Important.sfat asociatie proprietari ghost87 ghost87 Buna seara Am nevoie de sfat,va rog. Detin un apartament,sunt plecata din tara.De curand sta o persoana in varsta la mine,am declarat la asociatie.Astazi au ... (vezi toată discuția)
Vecina de sub mine ma acuza ca o inund Alexandru Daniel6667 Alexandru Daniel6667 Buna ziua!  De foarte mult timp, vecina din apartementul de sub mine imi bate in usa si imi spune mereu ca are peretii care acopera tevile verticale ... (vezi toată discuția)