avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Achizitie masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Achizitie masina

Buna,dacă mă poate ajuta și pe mine cineva cu o problema am cumpărat o mașină și mașină în acte este pe o firma am luat-o de la intermediar ,mi-a zis că îmi dă un fiscal intermediarul o pot transcrie pe mine ?
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 08:27, 31 Octombrie 2022
Da. Normal. Cu fiscal

Ciupei a scris:

Buna,dacă mă poate ajuta și pe mine cineva cu o problema am cumpărat o mașină și mașină în acte este pe o firma am luat-o de la intermediar ,mi-a zis că îmi dă un fiscal intermediarul o pot transcrie pe mine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am intampinat o problema si nu mai stiu cum sa fac sa transcriu o masina. ContSters231685 ContSters231685 Am cumparat o masina inmatriculata pe CLUJ si eu am domiciliul dot pe acelasi judet. Masina am luat-o printr-un intermediar care imi e prieten cat de cat. Am ... (vezi toată discuția)
Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto/intermediari Alex4u Alex4u Incep prin a va saluta. ma confrunt cu o problema foarte grava de vreo 2 ani de cand am cumparat o masina... o sa incerc sa explic cat mai pe scurt si precis ... (vezi toată discuția)