avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-a vândut un apartament in bloc ,cetateanul s-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-a vândut un apartament in bloc ,cetateanul s-a apucat de renovat ...

S-a vândut un apartament in bloc ,cetateanul s-a apucat de renovat de un an merge bormasina,a desființat coloana de ventilatie(bucatarie,cămară,debara).Există vre-o posbilitate de al oprii si reface coloana distrusă?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:01, 31 Octombrie 2022
Binenteles ca exista autoritati care dupa verificarea situatiei au competenta sa dispuna refacerea coloanei conform proiect tehnic constructie
Sesizati oficial directia corp control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare hotă la coloana aerisire bucatarie Pintilievalentinmarian Pintilievalentinmarian Doresc sa stiu daca am voie sa racordez o hota la coloana de aerisire a bucatariei? Nu am gasit nicaieri daca este specificat. (vezi toată discuția)
Cine plateste? Lia606 Lia606 Buna ziua, Am si eu o situatie pentru care va solicit sprijinul. Eu locuiesc la etajul 3/4, vecina de sub mine are deviata coloana de la bucatarie (a ... (vezi toată discuția)
Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)