avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista o cerere model necesara alipirii a doua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista o cerere model necesara alipirii a doua terenuri? ...

Dac exista o cerere model necesara alipirii a doua terenuri?
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 07:44, 3 Noiembrie 2022
Gasiti la primarie.
gasiti la notarul la care se va efectua procedura de alipire.
Trebuie sa luati legatura cu un topograf pentru pregatirea documentatiei de alipire. Dupa ce documentatia a fost pregatita se va depune la OCPI pentru avizare si abia dupa va veti prezenta la un notar pentru incheierea actului de alipire in care veti stipula ca parcela cu nr . cad. x si parcela cu nr. cad y vor fi comasate si va deveni o singura parcela cu nr. cad. z.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu planul de situatie la construirea unui gard? keops_mic keops_mic Vrea sa unesc doua terenuri si sa fac un gard cu fundatie(cu tot cu A.C.). Am vorbit cu un domn autorizat ocpi si mi-a spus: - trebuie sa fac alipirea ... (vezi toată discuția)
Alipire doua parcele - e necesar certificatul de urbanism? marinalidia marinalidia Am cumparat de curand 2 parcele invecinate, rural, agricol, extravilan. Firma de cadastru care mi-a efectuat documentatiile cadastrale, a depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Problema alipire terenuri! BalacGeorge BalacGeorge Bunica mea cu 2 frati ai ei adica 3 in total au un teren mostenit, pentru care s-a facut succesiune si exista o hotarare judecatoreasca def si irevocabila. ... (vezi toată discuția)