avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Cod Caen 4771 competente si documente necesare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Cod Caen 4771 competente si documente necesare

Doresc sa infiintez o PFA, cu codul caen 4771, vanzare cu amanuntul a articolelor vestimentare. Este nevoie de vreun document care ateata competentele mele in aceasta categorie? Intreb deoarece inca sunt la liceu, pe care il termin anul acesta, astfel singura diploma pe care o am momentan este cea de 10 clase si nu stiu daca asta ma impiedica se deschid o firma in acest domeniu de activitate.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
vintilarobert, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen tudor26 tudor26 Buna ziua, doresc sa deschid un magazin in care sa vand cu amanuntul si nu stiu ce cod caen principal al fi cel mai potrivit avand in vedere ca vand haine ... (vezi toată discuția)
Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)