avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am 3 credite de nevoi personale pe care nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am 3 credite de nevoi personale pe care nu le-am mai ...

Buna ziua,
Am 3 credite de nevoi personale pe care nu le-am mai putut plati in romania, si astazi am primit notificare de poprire pe contul bancar din romania cu sold - 120000 pe o banca diferita fata de cea in care obtinusem creditele. De 6 luni, lucrez cu forme legale in spania, si va rog sa imi răspundeți :exista posobilitatea sa mi se puna poprire pe un cont de salariu din spania? Daca da, exista posibilitatea sa mi se opreasca procentual si nu total, pentru ca astfel nu as mai putea sa imi intretin familia cu salariul meu de 1300 de euro din care platesc tot.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:33, 31 Octombrie 2022
Buna ziua, in primul rand ar trebui sa verificati de unde provine schimbarea de creditor si sa faceti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la data la care ati primit notificarea, daca exista motive. Inafara de aacest termen nu veti mai putea contesta executarea. Titlurile executorii pot fi puse in executare si in alte tari europene in baza unei proceduri speciale, situatie in care vi se vor propri sume procentuale din veniturile lunare, daca nu aveti si alte bunuri 9inclusiv depozite bancare).
Si eu sunt de parerea ca ar trebui sa platiti urgent avocat ca sa va analizeze cazul.
Poate reusiti sa scapati de datorie daca faceti contestatie la executare.

Asa ati scapa si de stresul cu executarea in Spania.

Scris din Bucuresti 2o22

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire andreeasebi88 andreeasebi88 Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci. În cursul ... (vezi toată discuția)
Plata rata refuzata de banca! Flav Flav Buna ziua, Am o poprire pe un cont apartinand unui card de credit si as vrea sa platesc in continuare ratele dar banca refuza sa-mi incaseze banii sub ... (vezi toată discuția)
Daca am deja poprire 50% din venit, este legala o alta poprire asupra contului bancar? IonutG83 IonutG83 Buna ziua. Vreau sa ma informez si eu ce se intampla in conditiile in care daca eu deja am 2 popriri active pe salariu, care totalizeaza 50% din venitul meu ... (vezi toată discuția)