avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am lucrat 2 luni la o firma de transport ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am lucrat 2 luni la o firma de transport ca si conducator ...

Buna ziua,
Am lucrat 2 luni la o firma de transport ca si conucator auto profesionist.In urma unor dispute mi s-a dat un preaviz de concediere pe care il si detin, desi eu nu imi doream sa plec, dar cand am primit decizia de incetare a contractului de munca, este specificat ca incetarea contractului a fost realizat in urma demosiei mele, angajatorul neavand o demisie prezentata si semnata de mine in acest sens.
Este legal asa ceva?
Ce pot sa fac!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 31 Octombrie 2022
Buna ziua!
Nu este legal.Faceti plangere la ITM sau contactati un avocat si faceti contestatie in instanta.
Depuneti contestatie in instanta , nu la ITM , si solicitati anularea deciziei de incetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariati informati eronat maryloo maryloo buna ziua. ma confrunt cu situatia tatalui meu, care a fost instiintat verbal ca la locul de munca se desfiinteaza cateva posturi. ieri directoarea impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Concediere mihai_96 mihai_96 Buna ziua, acum 3 luni am fost concediat pe motive disciplinare, mai exact am vrut sa-mi dau demisia fara sa stau in preaviz iar angajatorul mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Am fost fortata sa imi dau demisia, ce ma sfatuiti sa fac? vasilicalaura vasilicalaura Pe data de 15.02.2010 firma Kaufland am fost fortata sa imi dau demisia.Nu mi s-a dat posibilitatea sa ma disculp orice ziceam faceau in asa fel de era tot ... (vezi toată discuția)