Buna ziua ! De curand am "comis-o". Am gasit un briceag tip fluture in apropriererea Salii Polivalente, apoi l'am pus in ghiozdan cu gandul de a-l lua acasa. La intrarea in sala am fost perchezitionat corporal si in bunuri. Asupra mea s-a gasit acel brigeag. Am fost luat de jandarmi, am fost pus sa dau declaratie, apoi m-au dus la politie sa imi faca dosar.
Nu m-i s-a spus exact ce se v-a intampla mai departe: daca primesc amenda, cazier, sau altceva. Jandarmii mi-au spus ca nu voi lua decat o amenda, politia mi-a spus ca se va face ancheta sociala si amenda ( ce nu se va pune pe cazier), la alta sectie de politie mi-au spus ca eventual o amenda, dar nimic nu se stie.
Vreau sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos si sa imi spuneti ce e de facut mai departe !
Tin sa precizez ca am 16 ani si ca nu am mai avut probleme cu politia pana acum (asta e prima abatere). Rog un raspuns cat mai repede posibil !
in primul rand nu trebuia sa dai declaratie fara un avocat langa tine. Sa se preleveze urme papilare dupa briceag. Pt ca in afara de ale tale mai sunt si ale altora partiale sau totale. La Politie numai un avocat se poate duce pentru a vedea dosarul si eventual a completa declaratia.. Este posibil sa nu iti dea decat o amenda administrativa, dar mai bine consulta un avocat de la tine din oras , angajeaza-l , vede dosarul si el daca e cinstit iti spune care vor fi consecintele. Dar este vb de portul de arme albe. Nu se cunoaste intentia. Ia niste recomandari de la scoala, si alte persoane cu un profin moral dar si cunoscute si depune/le la dosarul de la Politie.
Bafta.
se face un raport de servicul probatiune de pe langa Tribunalul la cre sunteti aronadat la dvs si se vor cere relatii si de la vecini, scoala, etc. Oricum aveti accesul liber la un avocat din oficiu pt ca sunteti minor.
Din cele relatate de dvs.,cred ca totul se va finaliza prin amendarea dvs.contraventionala.
Este bine sa retineti in viitor ca astfel de obiecte va aduc numai necazuri si sa va vedeti mai departe de carte pentru a nu mai avea astfel de "experiente".
Arme albe
zarnik
Buna ziua!In urma cu 2 zile veneam acasa seara din oras cu autoturismul personal.Am fost oprit de politie.Mi-au facut un control asupra masinii unde mi-au ... (vezi toată discuția)