Buna ziua ! De curand am "comis-o". Am gasit un briceag tip fluture in apropriererea Salii Polivalente, apoi l'am pus in ghiozdan cu gandul de a-l lua acasa. La intrarea in sala am fost perchezitionat corporal si in bunuri. Asupra mea s-a gasit acel brigeag. Am fost luat de jandarmi, am fost pus sa dau declaratie, apoi m-au dus la politie sa imi faca dosar.
Nu m-i s-a spus exact ce se v-a intampla mai departe: daca primesc amenda, cazier, sau altceva. Jandarmii mi-au spus ca nu voi lua decat o amenda, politia mi-a spus ca se va face ancheta sociala si amenda ( ce nu se va pune pe cazier), la alta sectie de politie mi-au spus ca eventual o amenda, dar nimic nu se stie.
Vreau sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos si sa imi spuneti ce e de facut mai departe !
Tin sa precizez ca am 16 ani si ca nu am mai avut probleme cu politia pana acum (asta e prima abatere). Rog un raspuns cat mai repede posibil !
Rog reveniti cu amanunte. In functie de cercetarile ce se efectuiaza se propune tot aceiasi solutie, daca e numai simplul "port ilegal de cutit".
Succes!
pai ieseam d la scoala m`au oprit sa`mi ceara documentele...nu le aveam la mine....mi`au cerut datele si p urma mi`au spus sa pun tot c am in buzunare pe capota masinii...am pus tot...p urma m`au dus la sectie mi`au luat declaratie si mi`au luat amprentele si mi`au facut poze!!!!
Cred ca am omis un lucru, mai mult sau mai putin relevant : Jandarmii au luat declaratia unui martor. Este important acest detaliu ? Schimba cu ceva situatia ?
Arme albe
zarnik
Buna ziua!In urma cu 2 zile veneam acasa seara din oras cu autoturismul personal.Am fost oprit de politie.Mi-au facut un control asupra masinii unde mi-au ... (vezi toată discuția)