Buna ziua ! De curand am "comis-o". Am gasit un briceag tip fluture in apropriererea Salii Polivalente, apoi l'am pus in ghiozdan cu gandul de a-l lua acasa. La intrarea in sala am fost perchezitionat corporal si in bunuri. Asupra mea s-a gasit acel brigeag. Am fost luat de jandarmi, am fost pus sa dau declaratie, apoi m-au dus la politie sa imi faca dosar.
Nu m-i s-a spus exact ce se v-a intampla mai departe: daca primesc amenda, cazier, sau altceva. Jandarmii mi-au spus ca nu voi lua decat o amenda, politia mi-a spus ca se va face ancheta sociala si amenda ( ce nu se va pune pe cazier), la alta sectie de politie mi-au spus ca eventual o amenda, dar nimic nu se stie.
Vreau sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos si sa imi spuneti ce e de facut mai departe !
Tin sa precizez ca am 16 ani si ca nu am mai avut probleme cu politia pana acum (asta e prima abatere). Rog un raspuns cat mai repede posibil !
Nu cred ca va fi vorba despre o pedeapsa,ci doar despre o sanctiune contraventionala cu amenda si eventual,o atentionare a parintilor,deoarece sunteti la prima abatere.
Poate aveti noroc numai cu un avertisment,dar alta data este bine sa nu va mai "fortati" norocul
nu depinde de procuror ci de organele de cercetare penala, functie de raportul in care vor indica propunerea de a se incepe urmarirea penala, aplicarea unei amenzi administrative in temeiul art, 18 indice 1 CP, depinde, pana la urma totul depinde de avocatul pe care il ai cu tine.
Arme albe
zarnik
Buna ziua!In urma cu 2 zile veneam acasa seara din oras cu autoturismul personal.Am fost oprit de politie.Mi-au facut un control asupra masinii unde mi-au ... (vezi toată discuția)