avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca contractul de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca contractul de comodat pentru ...

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca contractul de comodat pentru un apartament trebuie declarat la ANAF.Multumesc!
Buna seara!
Spre deosebire de contractul de închiriere, cel de comodat nu se înregistrează la ANAF, pentru că locuința se împrumută cu titlu gratuit.
Buna ziua,

Nu este necesara inregistrarea contractului de comodat la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat si inregistrarea la finante cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca proprieatrul unui apartament doreste sa dea in folosinta gratuita acest apartament unei persoane pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Contracte de inchirire si comodat ancasb ancasb buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca contractele de inchirire si cel de comodat se inrgistreza undeva?Detin ambele contracte si nu stiu cum sa procedez si daca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat locuinta OIL OIL DACA INCHEI IN CONTRACT COMODAT LOCUINTA IN CALITATE DE COMODANT, AM OBLIGATIA INREGISTRARII LA FISC ? ACESTUI CONTRACT II TREBUIE NEAPARAT AVIZUL NOTARULUI ? (vezi toată discuția)