avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia Contributiilor sociale aplicabile in tarile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia Contributiilor sociale aplicabile in tarile UE

Legislatia Contributiilor sociale aplicabile in tarile U;E. ;Un asigurat intr'o tara U.E are nevoie de a as asigura si in alta tara UE pt a lucra aici?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 1 Noiembrie 2022
In ce sens? Detaliati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii lucrați în ue pot fi recunoscuți și luați în considerare ca spor de vechime la o firmă din românia? Just-drept Just-drept Un roman daca a lucrat in afara, in zona U.E. timp de 6 ani, apoi s-a intors in Romania si si-a gasit un job la o firma, cum poate sa faca in asa fel ca ... (vezi toată discuția)
Sunt plecata din românia intr-o altă tara, stabilită si casatorita ... Samina P Samina P Sunt plecata din România intr\'o altă tara, stabilită si casatorita acolo. Am un credit luat 4000- 5000 mi euro) din România, dar din pacate a ramas ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)