avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! In lipsa unui diagnostic corect dupa multe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! In lipsa unui diagnostic corect dupa multe plimbari ...

Buna seara!
In lipsa unui diagnostic corect, dupa multe plimbari la clinicile din Romania, am hoatarat sa merg cu mama mea in Turcia, la clinica Anadolu.
Aici am obtinut un diagnostic clar si corect. In acest moment face si tratament oncologic.
Intrebarea mea este: Putem recupera de la stat, o parte din banii pe care i-am cheltuit aici?
Tin sa mentionez ca este pensionara.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
cripir, utilizator

Alte discuții în legătură

Povestea mea... kronung kronung POVESTEA MEA , CARE POATE FI A TA ! Semnalmente-familie cu un copil,studii medii ,fara coloana vertebrala cautati pentru exterminare. Povestea noastra ... (vezi toată discuția)
Diagnostic gresit, eroare interpretare rezultate tomograf, deces f_stefan f_stefan Buna ziua , Acum un an si jumatate mama mea a fost diagnosticata cu cancer , imediat impreuna cu tatal meu au plecat in Bucuresti pentru tratament , dupa ... (vezi toată discuția)
Drepturile asiguratilor cnas cccc_hd cccc_hd Situatia: mama mea (pensionara si contributoare CNAS) a fost internata intr-un spital municipal si, desi starea de sanatate nu s-a imbunatatit dupa tratament, ... (vezi toată discuția)