avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ref. la transmiterea Autorizatiei de constructie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ref. la transmiterea Autorizatiei de constructie

Ref. la transmiterea Autorizatiei de constructie!
Apelez la bunavointa dvs, prin a gasi o rezolvare in urmatorul caz: Persoana fizica a obtinut Autorizatia de constructie, iar din diverse motive, se doreste tansferul dreptului de proprietate a terenului, inclusiv transmiterea autorizatiei de constructie.
Cum se perfecteaza acesta tranzactie, care este procedura, sunt necesare alte aprobari, avize etc.?
Am fost deja la 2 birouri notariale, fara un raspuns clar laq situatia data, singura recomandare a fost contract de vanzare-cumparare. Avand in vederea ca proprietarul terenului va fi unic asociat/ administrator al SRL-ului, se doreste o alta forma de transfer/ folosinta.
Am luat in calcul varianta prin aport in natura-capital social, se poate?
Orice alt sfat/ indrumare imi va fi de mare ajutor.
Cu deoasebita consideratie!

Alte discuții în legătură

Constructie sediu nou societate mihaella mihaella O societate comerciala, avand ca obiect de activitate constructiile, doreste sa construiasca un sediu nou pe terenul apartinand asociatului unic, dar in ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social s.r.l. prin aport in natura al unui asociat elena adriana elena adriana Buna ziua! Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Suntem doi asociati ai unui s.r.l. 50% si 50%. Unul dintre noi detine in proprietate un teren si ... (vezi toată discuția)
Acte notariale vanzare leroiv leroiv Vanzare teren+cladiri. In acte vanzatorul are prinsa o suprafata de teren + cladiri industriale, care de-a lungul timpului au fost deteriorate incat acum nu ... (vezi toată discuția)