avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare concediu odihna Bună seara,Am lucrat ca și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare concediu odihna Bună seara,Am lucrat ca și asistent ...

Acordare concediu odihna
Bună seara,Am lucrat ca și asistent personal o perioada de q sn di 3 luni salariu brut fiind de 2897 lei ,la încetarea contractului, datorita decesului persoanei cu handicap urmează a primi concediul de odihna, ce suma voi primi având în vedere ca nu am luat nicio zi de concediu?aștept răspunsul dvs,mulțumesc anticipat!cu cât se impozitează?cât mai trebuie sa iau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 1 Noiembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Taxele de plata sunt aceleasi ca si pentru un salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemplu de calcul pentru zilele de concediu neefectuate anul trecut si cele din anul curent Cris-T Cris-T Buna ziua! In urma unei restructurari de posturi mi sa dispus incetarea contractului individual de munca la data de 22 apr 2013. Va rog sa ma ajutati in doua ... (vezi toată discuția)
Salariul de asistent personal Pocahontas Pocahontas Bună ziua. Din august 2009, eu sunt angajată ca asistent personal al copilului meu cu grad de handicap grav. În luna decembrie am primit concediu de ... (vezi toată discuția)
Mi se platesc zilele de co la cerere de incetare a activitatii? ContSters196060 ContSters196060 Am lucrat la o firma de pariuri sportive de la 27 iulie 2010 pana la 13 februarie 2011(ultima zi lucrata fiind 12 februarie 2011) cand mi-am dat demisia(cerere ... (vezi toată discuția)