avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Excluderea fostului sot de pe contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Excluderea fostului sot de pe contract de vanzare cumparare datorita donatiei..Se poate sa avem castig de cauza daca pe contractul ...

Buna seara.Se poate sa avem castig de cauza daca pe contractul de vanzare cumparat cu 28000euro .14000euro cumparati de parinti (1/2 din ap)iar ptr cealalta jumatate este facut contract de donație pe sora mea ca bun propriu suma de 14000euro in vederea completarii pretului a apartamentului ca bun propriu al surorii mele.Dar pe contract de vanzare cumparare apare si fostul sot desi partea de 1/2 este exact suma donată ca bun propriu .Fostul sot nu a contribuit cu nimic de aceea mama mea a facut ctr.de donație .Se poate cu acest act de donatie ptr sora mea ca sotul sa fie scos de pe apartament.Eu cu tata dupa moartea mamei am donat surori si partea parintilor dar cei 25% din nu stiu ce motiv e al fostului sot.Sper sa fi explicat pe inteles .Astept cu mare interes un raspuns. om
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
Laura Varciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept mostenire aurora1967 aurora1967 tata a mostenit o casa cu 5 cam si un teren aferent casei de425mp ,suntem 2 surori,iar mama cu tata au un ap de 2 cam ,ce mi se cuvine mie daca am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare catre fiu cu uzufruct viager dscalin dscalin Am o problema similara altora dar in cazul meu notarul a uitat de sora mea .cind a incheiat contractul .Suntem 2 frati. Iata despre ce e vorba, parintii mei ... (vezi toată discuția)