avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Lucrez la o firma de paza de un an jumate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Lucrez la o firma de paza de un an jumate și am doi ...

Buna ziua. Lucrez la o firma de paza de un an jumate și am doi copii unul la facultate și unul la liceu . Am nevoie de adeverite de salariat pentru amândoi ,așa cer de la instituțiile de învățământ .Cei de la munca spun că încă nu sa încheiat luna cu toate că la financiar firma figurează că declarația 112 a fost depusă din data 7 octombrie pentru luna septembrie. Este corectă afirmația celor de la firma ?

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei alimentare la incetarea studiilor remusman remusman Buna ziua ! Am ajuns la momentul in care pot cere sistarea prnsiei alimentare , deoarece baiatul meu care a fost in grija mamei lui , a terminat facultatea , ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 112 elenagabi elenagabi Buna ziua, cu scuzele de rigoare ca raspunsul la intrebarea mea este probabil foarte cunoascut in mediul contabil, dar eu sunt un simplu salariat care, ... (vezi toată discuția)