avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Despre Declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Despre Declaratia 112

Buna ziua, cu scuzele de rigoare ca raspunsul la intrebarea mea este probabil foarte cunoascut in mediul contabil, dar eu sunt un simplu salariat care, accesand aplicatia "Spatiul virtual privat" de pe site-ul ANAF am observat astazi, 24 octombrie, ca firma la care lucrez nu a depus Declaratia 112 pentru luna septembrie. Dat fiind faptul ca administratorul si-a declarat intentia ca sa nu mai depuna declaratii pentru ca firma sa fie declarata inactiva (dar spunea ca va face asta de la 1 noiembrie, nicidecum de la 1 septembrie), va adresez rugamintea sa-mi spuneti care este termenul de depunere al Declaratiei 112 pentru septembrie.
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 11:41, 24 Octombrie 2015
luni 26.10

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari neplatite - verificarea angajatorului, consecinte adrianantn adrianantn Buna seara, Lucrez de 8 ani in cadrul unei companii, iar de cateva zile am aflat ca din luna august nu ar mai fi fost platite asigurarile de catre ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă când obiectul dosarului este opozitie elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu o clarificare. Am văzut, pe portalul instanţelor de judecată, că firma la care lucrez a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Obţinere adeverinţă de la anaf că nu realizez venituri DobraniciVioleta DobraniciVioleta Vă rog mult să mă ajutaţi cu o informaţie legată de următoarea problemă. Urmare a încetării contractului individual de muncă mă pot înscrie la ... (vezi toată discuția)