avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, sotul meu a trebuit sa schimbe permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, sotul meu a trebuit sa schimbe permisul romanesc ...

Buna seara, sotul meu a trebuit sa schimbe permisul romanesc expirat dar cand s a prezentat la ghiseu figura si cu permis italian expirat de 10 ani (el intre timp s a stabilit in Romania) asa ca i -au solicitat sa preschimbe permisul italian cu cel romanesc pt. a nu figura cu 2 permise simultan ! Problema este ca i au eliberat o dovada fara drept de circulatie pana la sosirea permisului! Este legal?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:40, 1 Noiembrie 2022
Este legal. Până la soluționarea cazului, codul rutier nu permite (chiar sancționează persoanele) dreptul de circulație pentru cei cu 2 permise.

vyolet a scris:

Buna seara, sotul meu a trebuit sa schimbe permisul romanesc expirat dar cand s a prezentat la ghiseu figura si cu permis italian expirat de 10 ani (el intre timp s a stabilit in Romania) asa ca i -au solicitat sa preschimbe permisul italian cu cel romanesc pt. a nu figura cu 2 permise simultan ! Problema este ca i au eliberat o dovada fara drept de circulatie pana la sosirea permisului! Este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o problemă legată de permisul de conducere. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Am o problemă legată de permisul de conducere. Am avut permis romanesc și l-am preschimbat în italian. Vara asta am vrut să fac categoria A ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)
Detinere 2 permise auto DanaSComan DanaSComan In 1991 o persoana a obtinut permis nemtesc in baza celui romanesc( a solicitat preschimbare) -la aceea data se afla in Germania solicitand azil politic. In ... (vezi toată discuția)