avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am făcut asigurarea pentru casă pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am făcut asigurarea pentru casă pe numele mamei ...

Bună ziua
Am făcut asigurarea pentru casă pe numele mamei , ea fiind singurul proprietar . Mama donează casă fiicei mele și ginerelui . Asigurarea este in continuare valabilă chiar dacă se schimbă proprietarul ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns !
O zi cu sănătate !

Alte discuții în legătură

Bună ziua mama mea , singura proprietară, vrea să doneze o ... ninasave ninasave Bună ziua Mama mea , singura proprietară, vrea să doneze o casă fiicei mele și ginerelui . Ei lucrează în Anglia . Pot face o procură și să semnez ... (vezi toată discuția)
Vanzarep-cumparare/donatie/testament ? ContSters37976 ContSters37976 Parintii s-au despartit , au vandut ap , fiecare si-a luat partea , ca apoi sa-si cumpere cate un ap. cu o camera .Eu ( fiica) am ramas alaturi de mama , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am cumparat un apartament pe numele fetei mele si a ... Digi Digi Buna ziua,am cumparat un apartament pe numele fetei mele si a ginerelui,cu constituirea unui drept de abitatie viagera si uzufruct viager(pentru noi ... (vezi toată discuția)