buna seara, am semnat un antecontract vanzare cumparare pentru un imobil cu 47.500 euro.primul termen de predare a fost 15.09.2021. pe vremea aceea nici nu era finalizata constructia. am tot semnat prelungiri in fata notarului, am mai oferit si bani in plus tot pe baza de contract, pe langa avansul de 20.000 de euro. cladirea a fost realizata cu banii unei banci, iar persoana juridica nu si-a terminat de achitat creditul indatorat astfel, cumparatorii nu si pot primii apartamentele. in contract exista o singura clauza, in caz de razgandire persoana juridica trebuie sa ne ofere dublul avansului. acum ne-a anuntat ca, vrea sa intre in insolventa pentru a lichida ce mai are de platit. oare exista vreo probabilitate de castig de cauza in instanta, chiar daca ar dura mai mult? ( de precizat ca am incercat pe cale amiabila si ultima prelungire de contract a expirat)
Dacă întra în insolventa slabe șanse de a mai recupera ceva atât timp cât exista probabil creditori privilegiați, datorii fata de stat etc.V a trebui sa va înscrieți la masa credala pt a rămâne o urma de speranța.. ÎMergeti cu actele.la un av specializat în insolventa, drept imobiliar pt a vedea ce opțiuni aveți...