avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajatorul refuza sa vireze contravaloarea tichetelor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajatorul refuza sa vireze contravaloarea tichetelor de masa.

Bună ziua vin și eu cu o întrebare Angajatorul refuza sa vireze cotravaloarea tichetelor de masa menționez ca sunt cuprinse în fluturașul de salariu și se retine impozit iar de 5 luni nu sau plătit întregului colectiv.
Cum putem proceda în vederea recuperării restantelor? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:12, 3 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Puteti face reclamatie la ITM.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere tichete de masa din salariu Marian C. Marian C. Bună ziua, Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa acordate dar cu cheltuieli de tiparire pe banii salariatilor ionel-s ionel-s Buna ziua. Slava Domnului ca existati ! De vreo doi ani firma la care lucrez (privata) a inceput sa ne acorde tichete de masa, insa pentru tiparirea lor ni ... (vezi toată discuția)