avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu privire la aechipa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu privire la aechipa de proiect ...

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu privire la aechipa de proiect pentru implementare fonduri europene la o primarie?
As vrea sa stiu pentru situatia in care numarul de ore lucrate de un membru din echipa de proiect este mai mic de 20, procentul pentru spor este proprtional cu numarul de ore lucrate sau este tot 10% ( in lege art 16 din legea 153 avem 0-10 ore lucrate 10% procent).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 3 Noiembrie 2022
până la 20 ore pe lună se acordă o majorare salarială de 10%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o nelamurire si poate ma puteti ajuta. lucrez in ... Ruxandra166 Ruxandra166 Buna ziua, am o nelamurire si poate ma puteti ajuta. Lucrez in domeniul cercetarii la un institut de cercetare, institutie publice si sunt remunerata conform ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)
Stabilirea numarului de ore pentru proiecte finantate din fonduri europene Miclea Manuela Miclea Manuela Va rugam sa ne precizati daca un salariat din cadrul unei primarii care are atributiile stabilite conform fisei postului -implementarea de proiecte pentru ... (vezi toată discuția)